top of page

Mine

Hester

 Jeg har vært så heldig å få avle to føll i sesongen 2023.  

Begge hoppene kommer fra kjente, sterke hoppestammer med flertallige Grand-Prix hester i stamtavlen.

Målet er å få holdbare prestasjonshester med topp ridbarhet og et godt hode!

Hingsteføll e. Kjento- Totilas/His Highness

IMG_6448.jpeg
IMG_6308.jpeg

"Knerten" 

OE´S Kudos

Kjønn: Hingst
Født: Juni 2023
Farge: Sort
Høyde: Forv. 173cm
Far: Kjento V.O.D 
Mor: Reina
Morfar: Totilas 

Storsjarmør med stamtavlen full av Grand Prix hester og sensasjonelle verdensmestere. Han er en fantastisk fyr som er modig, nysgjerrig men også snill og lett å korrigere. Han har vært pil rett i beina og tillitsfull fra han landet på denne jorda. Han elsker kos og ligger gjerne på fanget ditt. Håndtering hittil har gått som en lek og han imponerer stadig med sitt rolige sinn. Vi gleder oss til å se hvor veien går med Kudos!

Hoppestammen: MM: RDH Stevnsgaards Vicca, MMM: GRDH Nørrevangs Veronica, MMM: RDH Veliki Nørrevang. MMMM: Elite Velti (DS) Reina kåres i 2024

AV1I2608-Kjento-Draf-1030x687.jpg

Kjento        (Negro x Jazz)

Kjento: vinner av VM for 6- og 7 års hester med 10 i temperament, 10 i trav og 10 i talent. I 2022 ble han kåret Årets hest i KWPN. Og han vant også hingsteavprøvningen sin i KWPN. 
"Kjento is an honest, reliable, rider-focused stallion with an excellent temperament. The stallion is very willing to work and is very easy to work with. "

Video: 

Føllrapport: 

Ensartet samling av velutviklede føll med lange linjer med et behagelig eksteriør og gode dressurmodeller. Skrittet har god scope, travet er oppad-bakke, god scope og elastisitet. God bæring i trav. Galoppen er kraftfull, rummelig og elastisk. 

Avkom: 

Flere premierte og toppføll samt kårede hingster 

kjento.jpg

Reina e.Totilas/His Highness/ Michellino

IMG_7218.jpeg

Reina e. Totilas/His Highness/Michellino/Donavan
Født 2011
Farge: Sortbrun
Rase: NWB (Trakehner)
Høyde: ca. 172

 

Høyreist og kompakt men feminin hoppe med mye uttrykk, power og super skulderfrihet. Hun nysgjerrig, sosial, klok og et arbeidsjern med tre gode gangarter. Grunnet tidligere eiers interesse har hun ikke vært i bruk de siste årene eller stilt på stevner. Hun planlegges å settes i gang igjen i 2023/24 og kåres. Det skal fremheves at Reina har svært korrekte bein :)

Hoppestamme: 
Moren RDH Stevnsgaards Vicca /  Mormor: GRDH Nørrevangs Veronika/  MMM: RDH Veliki Nørrevang  /  MMMM: Elitehoppen Velti EDS

Far: Totilas, verdens- og olympisk mester og nå far til mange Grand Prix hester og over 40 kårede hingster.

His Highness e. Hohenstein- Donnerhall var årets hingst i Hannoveranerforbundet i 2000. Vinner av hingstekåringen i 2002 i Hannoveranerforbundet og Dansk Varmblods hingstekåring i 2005, vant 30-dagers testen i Tyskland i 2003 med 10 i ridbarhet. His Highness gjorde stor suksessi sporten under Klaus Balkenhol, men måtte avlives for ung grunnet en større skade. 

Michellino: Århundrets hingst i Danmark. 

Grand Prix og olympiske hester: Negro (OL)(pref), Totilas (OL), Elit. Gribaldi (VM) (pref), Ferro (OL)(pref), Elite Michellino, Jazz (VM)(Pref)

Føll e. Glamourdale x Sezuan-Florestan I-Palermo - SOLGT

MOR: Hoya`s Sensaziona RDH

 e. Sezuan/Florestan I/Palermo. (f:2014) med sine 174 cm er "Fiona" en svært langbeint og moderne hoppe for de store klassene. Hun har god motor, er svært ridbar og har særdeles god bakbensaktivitet og elastiske gangarter. Hennes skritt er av sjelden vare og hun har lett for samling. Fiona har stabile resultater med sin eier i MC og MB og flere førsteplasseringer. Generellt er hun en veldig rolig og fattet dame som elsker å vise seg frem og dra på tur med hengeren. 

bottom of page